Slide background
Slide background

Om Svendborg Rigger & Sejlmagerværksted

Vi er en moderne virksomhed, som hele tiden følger med i branchens udvikling

OM VORES FIRMA

Svendborg Rigger og Sejlmagerværksted ApS er en kvalitetsbevidst sejlmagervirksomhed med mange års erfaring. Vi holder fast i gode håndværkstradioner og har stor faglig stolthed. Samtidig udvikler vi os og skaber mange gode løsninger med vore kunder fra mange forskellige brancher.

Virksomheden lægger stor vægt på individuelle løsninger af højeste kvalitet. Alle produkter specialdesignes til kunderne. Med udgangspunkt i kundernes behov og ønsker produceres et førsteklasses produkt.

FIRMAETS HISTORIE

I 1960 blev firmaet grundlagt af den daværende O.J. Mortensen, som firmaet også blev navngivet efter. I 1977 startede fejedrengen Carsten hos O.J. Mortensen i en alder af 17 år. 10 år efter, i 1987, overtog Carsten firmaet og omdøbte det til O.J. Mortensens Efterfølger.

I 1989 ændredes navn og selskabform til Svendborg Rigger og Sejlmagerværksted ApS, som vi kender det idag.

Nico Hjære købte i april 2012 Svendborg Rigger, som dengang lå på på Pilegårdsvej 7 og flyttede året efter Svendborg Rigger til den nuværende adresse på Englandsvej 9 i Svendborg.

ANSATTE I FIRMAET

Nico, ejer og daglig leder siden 2012. Nico er uddannet syerske og har stor erfaring med sig og masser af gode ideer.

Conni, cand. alt., sejler selv og er en løsningsorienteret multikunstner. Conni startede i 2014 og træder til ved alle maskiner.

Daud blev ansat i 2015. Han er meget dygtig ved symaskinen, da han har 30 års erfaring som værkfører på en systue.

Hassan er firmaets nyeste medarbejder. Han blev ansat i 2016. Han er uddannet designer og skrædder og har arbejdet i skrædderi og har haft egen tekstilfabrik.